• I yogan finner jag kärnan

  Jag har sagt det förut. Yogan är min grej. Kundaliniyogan jag gav en hel sommarvecka förra året har satt sig fast. Jag har yogat av och till sedan 1999 men den här gången uppstod kärleken som varat ett helt år. Jag till och med yogar hemma och när jag är på resa! Det är i yogan jag finner min kärna. Jag landar, jag poppar idéer, jag har fantasier och affirmationer som är självgående och jag tar hand om min rygg.

  Ikväll delar jag med mig av en morgon i Toscana. På gräset utanför vingården Montagliari satt jag på morgonen och insöp ljuset, vyn, doften och solens morgonstrålar.

  Yoga på din plats from Inger Eriksson on Vimeo.

  Inger

  73 av #blogg100

  Inlägg taggade med , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *