• Sommarkurs! – Personligt växande.

  Sommaren är en perfekt tid för personlig utveckling! workshopmaterial

  Drömmer du om något nytt? Att något ska förändras, växa och ge dig mer? Längtar du efter att lära känna dig själv och dina styrkor, ta reda på mer om dig, finns det något mer, hur kan du spänna bågen, finna lugnet, modet? Lära dig hur du blir din bästa ledare och vän. Du längtar men vet inte hur det ska göras möjligt. När har du tiden och möjligheten?

  På sommaren! Ledig tid och långsammare tempo gör det möjligt. Du lämnar din vardagsmiljö och umgås främst med dig själv samt med andra människor, troligen nya för dig. Du ges möjligheten att ta ut svängarna, prova nya tankar, lämna din skeptiker utanför dörren och bara vara i det du sökt efter.

  Vad gör vi under veckan?

  Vi kommer gå ifrån nuläge till önskat läge. Du behöver ta med dig modet och viljan att se vad du behöver göra för att leva ditt liv med fullt ansvar, stor kärlek till dig. Inspiration är en sak, att ta besluten om vad du behöver göra för att leva det liv du önskar, är en annan. Det är det veckans coaching handlar om. Att gå från snack och önskningar till planer, vanor och handling

  • Dagarna innehåller coaching både i grupp och enskilt.
  • Ledda visualiseringsövningar ute i den vackra omgivningen och inne.
  • Vi använder kreativitet och alla våra olika inlärningsstilar.
  • När du hittat det du vill gör vi visionboards för att manifestera dina mål
  • Ni får med er verktyg för att hantera all från stress till utmaningar i vardagen.
  • Vi kartlägger ditt nuläge och din utvecklingsarena med hjälp av Elemental Influence, de fyra elementen
  • Övningar och material att ta med hem för att förankra din nya spelplan

  Den här veckan är för dig som vill göra skillnad för dig själv. För att du ska få de bästa förutsättningarna att ta till dig all kunskap har vi omsorgsfullt valt ut en miljö som underlättar för din egen process.

  Vi har valt en vacker och rofylld miljö, i naturskönt lugn. Så du som vill dricka morgonkoppen på en brygga, ta en långsam promenad i tystnad och fundera över din inre resa kan göra det. Den här veckan är för dig som vill ha samtalen som räknas, de som går på djupet och som tar dig upp och framåt.

  Coaching är en samtalsmetod och ett förhållningssätt som ser på människan som fullt kapabel att skapa det liv hon önskar. I coaching arbetar vi här och nu, och framåt. Vi kommer inte hantera trauman från din historia. När det förflutna kommer upp tittar vi på det och ställer frågan hur det påverkar idag. De är bra att du känner till det här och att dina förväntningar överensstämmer med syftet denna vecka. Inger036_Webb_Jini_sofia

  I vacker miljö där lugnet är den självklara inramningen kan du ta höjd för dina drömmar. Lära dig hur du blir din bästa ledare. Veckans inramning står Inger Eriksson för, Årets coach 2014 och med stor erfarenhet av människors tillväxtprocess.

  När?
  2015-06-22 börjar vi kursveckan klockan 14:00
  2015-06-28 avslutar vi klockan 14:00

  MOL CENTER ligger vid det natursköna området Grötån, en liten pärla längs Bohuskustens nordvästliga del. Vi har allt på plats, sovplatser och samtliga måltider.

  Pris: 4995 inkl. moms. I priset ingår logi, frukost, lunch och middag och eventuellt kursmaterial. Incheckning sker efter kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning sker kl. 14.00 avresedag.

  Kommer du långväga står du själv för resekostnaderna till och ifrån oss.
  Vid egna förhinder eller avbokningar av anmält deltagande återbetalas hela kursavgiften då avanmälan gjorts 5 dagar innan kursstart. Vid senare avbokning debiteras 50% av kursavgiften.
  Vid arrangörens avbokning av kurs på grund av oförutsedda händelser eller för få anmälda deltagare ersätter MOL Center ej resekostnader och återbetalar hela kursavgiften till de deltagare som betalt in sina kursavgifter, vilket skall betalas senast 5 dagar innan kursstart.
  Anmälan sker via info@moment-of-life.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *