• Idag firar vi!

   

  IMG_1696

  Jag bjuder in till invigning av min Orientaliska Matta! Den är väl värd att fira. Virgin fruitdrinks på balkongen var planen. De får drickas inomhus idag! Alla har vi något att fira och det ska vi ägna oss åt ikväll. Mattköp, ny handledningskund, statistuppdrag, en föreläsning ”in the making”, en ny executive coachklient, vänner, annons i Metro 7 maj, Italienresa, god  mat… ja  om du har firande i tanken så kommer du finna ett svar på vad du kan fira. Allt du är tacksam för. Bortkopplat från prestation. Livet för sjutton! Våren! Blomknoppning! Och lekfullhet. Igår i samtalet och den ledda meditationen fick jag till mig lätthet och lekfullhet. Det tar jag med mig in i min vardag.

  Så vad firar du ikväll?

  Inger

  av #blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *