• Relationsmarknadsför dig

  Kan man tycka är det enda sättet. Ja relation blir det ju när vi träffas och börjar skapa en möjlighet att göra affärer ihop, serva den ene med det den andre har att erbjuda.

  Så är det givetvis inte. Det finns marknadsföring som aldrig skapar relation. Vi vill inte ha en relation med den som marknadsför och då är det ingen ”som får till det”.

  Tillbaka till det aktiva relationsskapandet som jag ägnar mig åt. Idag åt jag lunch med ett 20-tal sköna företagare i Globen, eller Tele 2 Arena 12 Grill Arenavägen… jisus hur svårt är det att hitta rätt på det här området som ser ut som en rymdstation? Inom BNI, Business Network International, är uttrycket att det var en väldigt givande lunch. Och det var det. Men framför allt var det för mig en nostalgisk igenkänning. Jag gjorde det här en gång i veckan under fyra år i början av min företagarkarriär. Allt är sig likt. Nya människor men same proceduer. Riktigt trevligt!

  Zumban ikväll, hos Melissa Pilot med sitt Zumba Sol, henne träffade jag runt 2010 på BNI Diplomat, som jag då var teamledare för. Hon är min favoritzumbainstruktör. Bara som ännu ett exempel på relationer, och nöjet att köpa tjänster av de vi gillar.

  God natt!

  Inger

  60 av #blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *