• Skala ner, använd dina resurser rätt

  Brendon life

  Denna vecka är det International downshifting week. En vecka för att uppmärksamma oss på vad gör vi med vår tid, våra prestationer, vårt liv. Uppmärksamma livskvalitet, ta var på stunder, dra ner på tempot. Vill du vara aktiv deltagare finns ett event på facebook skapat av Tidscoachen Dorotea Petterson och Ordningsexperten Brita Hahne.

  Vad tror du ofta kommer upp i de coachsamtal vi på Byrån har? Precis detta. Balansen i livet. Hur ska tiden räcka till allt man vill göra, allt man vill prestera, hur det ska presteras och vilka mål kan jag uppnå. Coaching är absolut ett verktyg för att nå mål. Det är också ett verktyg för att kartlägga och behovsinventera din tillvaro och ta fram vad du   v e r k l i g e n vill och önskar med ditt liv. Då uppstår ofta avskalning. Med devisen; ”för att stoppa in något nytt i ditt liv behöver du släppa något annat” är listan nedan ett bra exempel på hur du sorterar din vardag.

  Brendon downshift

  Brendon är min inspiratör och jag går numera virtuellt en utbildning hos honom och hans senaste bok ligger inte bara på nattduksbordet utan läses i också.

  Vad gör du den här veckan för att trappa ner? Tid har vi alla fått lika mycket av, hur fördelar du din? Om du fick mer tid, vad skulle du investera den i?

  Behöver du hjälp? Spana in vårt Bästa erbjudande om coaching någonsin!

  Inger som önskar dig en ljuvlig tisdag!

  51 av #blogg100

   

4 svar

 1. Åh tack för att du uppmärksammar vårt event. Vi vill hjälpa människor att trappa ner i sina liv. Finna det värdefulla och göra utrymme för det. Välkomna!

  Kram, Dorotea

  • inger skriver:

   Ja men det är så viktigt! Vi jobbar alla med att göra skillnad för människor och givetvis är det här en stor del. U go girls 😉 Inger

 2. Brita Hahne skriver:

  Vad roligt att du hjälpte oss med att sprida vårt evenemang :)!

  Vad skulle du göra om du fick mer tid över?

  • inger skriver:

   Jag som träffar många högprersterare i mitt arbete coachar ofta i den här frågan. Gillar att leva medvetet själv och tiden i mitt liv är väldisponerad. Med ”tid över” skulle jag bara vara, spontant ta mig ut i skogen. Bara sitta och glo, sniffa i luften… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *