• Vill du flyga som en örn

  Häng mindre med kalkoner. IMG_1225

  Bara du kan välja dina vänner, dina människor du omger dig med. En brukar säga att du är summan av de fem personer du oftast umgås med. Det gäller även familj och vänner, de vi ibland säger och tänker kring att; ”de kan man ju inte välja.” Kan kan man väl. Det må vara ett stort steg och vi kan välja hur vi förhåller oss. Om vi i de människor vi inte valt finner noll support och stöd för de vi är, vill vara och det vi vill skapa i våra liv ja då tror jag ändå det är dags att fråga sig vad som är värst. Ska jag leva mitt liv för andra såsom de önskar eller ska jag leva mitt liv för mig? Har man dessutom sett till att ha flera runt sig som önskar att man vore på ett visst sätt då blir det rätt så rörigt att vara dem alla till lags.

  Så om du tycker det är svårt att se över familjen, se över vänkretsen, kollegorna och nätverken. Citatet om strävan att flyga som en örn handlar just om det. Vill du vara en vinnare, vad det nu är för just dig, så sluta häng med förlorare. Och vilka det är vet bara du. Men ett riktmärke är de som verkar ogilla eller bli besvärade av att det går bra för dig, att du vill och provar nya vägar, att du vill förändra stort eller smått i ditt liv.

  Hör du en röst i ditt huvud hojta att du är hjärtlös, hård, kall och egoistisk – bra, då är det den vägen du ska gå. Motståndet talar om att du har ett viktigt beslut framför dig. För vore det lätt hade du redan gjort det. Eller inte ens haft den här personen runt dig.

  Så ta ut din höjd, vilken vill du flyga på? Vill du flyga överhuvudtaget?

  Inger

  47 av #blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *