• Nå framgång med vanor

  Stephen Covey quote

  Efter lunch klev jag och Linda in på Mitt Företags evenemang i Sundbyberg. Min förväntan var lite trevligt mingel. Det jag fick med mig var ett par glada återseenden, några nya ansikten och visitkort samt att ha pratat med en av Sveriges mest efterfrågade mentala tränare, Johannes Hansen. Jag kände mig påfylld och glad!

  Hela morgonen hade jag ägnat åt framgångsrika vanor, vilket för mig är att göra det jag sagt att jag ska göra. Det kan vara morgonträning, meditation samt att jobba utifrån den plan jag gjort i början på veckan. Det här pratade både Gustaf Oscarsson, PT´n Mårten och Johannes Hansen. De gav publiken strukturerade 3 punkter, 5 punkter – enkla, smarta och strukturerade tips.

  När du vill lägga till en ny vana tänk i de här banorna;

  1. Var specifik, se att det verkligen bara är en (1) vana ett beteende

  2. Gör det enkelt

  3. Skapa triggers för din nya vana, kom i håg o påminnelser

  4. Gör det tillsammans eller offentligt, ta hjälp i kraften av att berätta för andra. De hjälper att ”hålla dig ansvarig överenskommelsen med dig själv

  5. Skapa nya rutiner, din nya vana behöver få hjälp

  6. Häng i rätt miljö, den miljö, de människor som främjar din nya vana

  Tack för en riktigt givande eftermiddag! Jag hastade iväg enligt min tidsprioritering för att först delta i ett webinar om feedback och sedan zumba på det.

  Inger

  46 av #blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *