• Struktur och ordning ger lugn…

  IMG_1073

  …men vägen dit!?

  Kom hem i lördags till ett välstädat och ordningsamt hem. Ett dygn senare är det ett bombnedslag! Helt och hållet åstadkommet av mig. Plötsligt skulle alla projekt sättas igång samtidigt med en gemensam deadline, lördag! Jag erkänner, jag är en galning och just nu även en tidsoptimist. Jag ska även jobba och träna tre kvällar den här veckan. Laga en del mat i förväg, baka… På lördag har jag fest för att fira mina 45 fantastiska år.

  Idag gjordes två roliga loppisfynd i mina kvarter. Två av Lasse Åbergs ölglas såldes för en hundring. Perfekt då jag förra året fick ett i födelsedagspresent som ersatte ett annat som gått sönder. Nu har jag fyra!

  Fynd nummer två var en Nespressobryggare för en hundring! Jag som inte tänkt mig en sån överhuvudtaget, men nu blev jag lockad. Hmm.. jo läst på hur jag kan återvinna kapslarna. Kan vara en lyx ibland. Jag har ju en del kaffemackapärer redan. Nå kör principen, ”Prova först utvärdera sen”. Kanske tar den till kontoret.IMG_1071

  IMG_1072Sen var det bokföringen. Den blir liksom kvar. Till nu antar jag. Ja sorterad och nästan klar. Imorgon lämnas den till min suveräna bokföringsfirma.

   

  Just det, har slipat ett skåp idag också. Och vill måla det. NU! Eller då, tidigare idag och åkte iväg och skulle köpa färg men åkte ”fel”.  Ja utan bil så använde jag bussarna iväg till ett köpmecka med stora köplador men ingen affär som hade målarfärg. Och då var klockan för mycket för att ta buss till någon annan affär. Tålamod!

  God natt, nu blir det pappersfixet!

  Inger

  37 av #blogg100

  Inlägg taggade med ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *