• Göra nya minnen

  IMG_0851

  Påsken är en oändlig högtid. Möjligheterna är oändliga. Ledigheten kan kännas oändlig. Kanske om man är väldigt tankevig då… Vädrets variationer kan te sig oändliga.

  Jag uppfattar påsken som kravlös och möjlig till vad man känner för. I år är jag kvar i Skåne efter avslutat uppdrag i tidseffektivitet, planeringsverktyg och förhållningssätt till personligt ledarskap. Jag är hemma hos mina vänner, Familjen Walett. Igår och idag har jag dessutom blivit firad i förväg, fyller som 45 år om en vecka!

  Vi är experter på att bara vara. Umgås. Prata och inte prata. Upptäcka saker, lösa saker, skapa andra. Bara det är en gåva.

  Jag och ArIMG_0899yel åkte iväg till Lords Dalkulla, en extraordinär plats på jorden. Ett hus en bara vill vara i. Helst stanna länge i. Vi hade ett helt dygn.

   

  Efter lunch i sillaluckan på Buhres fisk i Kivik, jodå sitta ute ska man! Blev det IMG_0871Spettekaka, glaskula och kaffe – på självaste spettekakebageriet.

  På sena eftermiddagen efter kaffe vid brasan fick jag ännu en gåva. Massage med Aryels energibalansering och kloka frågor till min kropp. Svaren gör skillnad. Jag är så tacksam. Och förundras över hur bra jag har det.

  Vi plockade fram vår påskamiddag, lätt att duka vackert i denna miljö. Och inte var gåvorna slut! Inslagen i rött får jag Aryels första utgåva av ”Soul Quotes”!  Handskriven i en vacker bok! Och vackra, kloka ord direkt om och till mig!

  IMG_0904

   

   

  IMG_0903Kvällen framför brasan innehöll skön musik, samtal kring min framtida man, affärsutveckling, mål och femårsplaner. Sov gjorde vi ett par timmar. Vaknade till klarblå himmel och rimfrost i gräset.

  IMG_0993IMG_0946  Tack för ett fantastiskt dygn! Dessutom var jag och Aryel nedkopplade hela dygnet, från social media. Viktigt för oss.

  Glad Påsk!

  Inger

  #blogg100 nummer 34

   

  Inlägg taggade med , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *