• Vännerna mina…

   

  IMG_0820

  En av mina bästa vänner har sorg. En är nykär. En lever i ett parallellt universum och har tappat förståndet. En vill flytta till varmare breddgrader. En kan inte bestämma sig för vilken hund han ska satsa på. En tror på vännen i det parallella universumet. En annan svävar i ovisshet över sin käresta. En är synnerligen balanserad eller kanske kontrollerad. En är en vinälskare. En längtar efter barn. En är glad om viruset släpper taget snart. En fick just ett sorgebesked. En har de vackraste barn man kan tänka sig. En bor i en våning jag önskar jag fick dela. En har just flyttat till ny ort. En driver en ny verksamhet. En jobbar för fyra och sätter högsta betyg samtidigt. En gör Janssons Frestelse som får maken att slå frivolter. En är nybliven filmstjärna. En är grym på PR och personligt varumärke. En annan tror sig vara det. En coachar med stor kärlek och passion. En säger Ja till allt. Utom sig själv. En bjuder mig på överraskningar av det kärleksfulla slaget. En hissar mig alltid. En annan dissar mig rejält. En är dags att säga adjö till. En välkomnar jag in i mitt liv med nyfikenhet. En har just chockat sin omgivning. En är en oerhörd inspiration. En finns alltid där med fantastiska frågor. En är den enklaste människa som finns att umgås i dagar med. En saknar jag. Fast mindre för varje dag. En längtar jag efter. En kallar mig boss. En kom jag att tänka på härom dagen och skickade ett påskkort till. En är från längst bort i tiden. En är min vän på facebook. En drömmer jag om att hälsa på i hennes land.
  2012-05-20 13.16.08

  Mina vänner. De från länge och de från nyss. Alla är viktiga. Alla har en historia med mig. Avtryck. Värmen. Sorger. Saknad. Glädje och minnen. Jag bevarar dem på olika platser i mitt själsliga bibliotek. Röda mattor blandas med guldnycklar och lås. Gränserna är dragna där de behövs. Dörrar på vid gavel, fönster öppna mot gröna fält.

  Inger

  33 av #blogg100

   

  Inlägg taggade med , , ,

3 svar

 1. Linda Örtengren skriver:

  Ååååå….blir berörd 🙂
  Gråter en skvätt

  Kraaam

 2. […] glädje och stolthet. Min motor är stark och mitt bränsle är mina goda relationer. Och som jag skrev i påskas, alla relationer räknas. Alla relationer lär något nytt. Om människor generellt om […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *