• Feedback, en glad överraskning!

  feedback

  Lånad av teachbetter.co

  ”Jag trivs bra på toppen. Och det är där jag ska stanna.” Zlatan Ibrahimovic

  Det är bra att veta vart man trivs och se till att befinna sig där. Igår skrev jag om längtan. Idag har jag njutit nuet. Lugn start på morgonen med skön morgonträning i spåret. En omgång med osteopaten. Aj. Vilka bra samtal vi har! Politik, medicin, kärlek, ledarskap, företagande och mycket mer. Idag fick jag så jädra snygg återkoppling på min aktivitet i social media. Jean säger; du är verkligen aktiv på facebook. Och jag gillar din aktivitet. Sedan börjar vi prata om content och skillnaden mellan att bjuda följare på intressanta, positiva och energirika inlägg. Som har en röd tråd för det man står för. Det som är personligt varumärkesbyggande. Jean bekräftar allt det jag vill visa och ge med att ha sett just det. Det är det jag kallar att ”ta tolkningsföreträde för andras uppfattning om dig”.

  Ont i hela ryggen efter dagens behandling, promenad i kallt Stockholm och ett skönt Zumbapass med Melissa och Zumba sol. Varmt bad avklarat och ett glas vin, allt för muskelavslappning. Nu blir det sömn.

  Inger

  25 av #blogg100

   

  Inlägg taggade med ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *