• 3 tips till bättre fokus!

  ”Hur blir jag mer fokuserad?”. En vanlig fråga jag får från mina klienter och kunder. Ett vanligt utrop hos många. Vi ges en mängd utmaningar idag när vi strävar efter fokus. Om det är som Kerry Gleeson säger i boken ”Få mera gjort!”, Koncentration, i sin sannaste och renaste form, innebär att kunna fokusera på en enda enskild sak. så ligger vi pyrt till. Ja inte de som föds med ett givet sinne för struktur och att stänga av allt som vill tränga sig på eller som vi glatt bjuder in. Men vi andra. Vi som har allt ifrån kollegor i ett öppet kontorslandskap, öppna dörrar på kontor, telefon som ringer, mailpling och notiser, en titt in på sociala media eller jag ska söka upp en specifik sak på nätet och en timme senare har jag hittat både restips till sommaren och köpt nya flip flops.

  Min senaste favoritkille, Brendon Buchard, tar upp vårt vardagsdilemma och kommer med ett fåtal konkreta tips.

  • Sluta bläddra. Genom sidor på internet, leta efter det du ska och släpp det sen.
  • Definiera din mission. För dagen och för din gärning här i livet.
  • Säg Nej! Sluta säga Ja direkt.

  Inspiration är gott men att göra skillnad är godare!

  Inger, med vår i sinnet

  4 av 100 = 96

   

  Inlägg taggade med , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *