• Dags för #blogg100

  blogg100

  Det här ska bli riktigt roligt! Taggad och förberedd! I fredags beslöt jag att Framgångsbyrån STHLM. skulle anta årets #blogg100 utmaning. Ja för det är en utmaning att bestämma sig för att blogga 100 dagar i rad. Inte hoppa över, glömma eller skarva. 1 om dagen i 100 dagar.

  Varför?
  För att jag tror på xx-dagarsutmaningar. De har en spänst. En överskådlighet. De är konstanta och begränsade. Jag kan besluta mig för vad jag vill det ska ge, betyda och resultera i. Sedan kan vinster, insikter och följder som oväntade träda fram på vägen samt vid målsnöre.

  Autencitet
  Jag gjorde den här resan 2013. Helt oväntat var jag i en vansinnig period i mitt liv. Jag hade 2012 klivit ur Byrån för att använda min kompetens, och själv utvecklas, på ett behandlingshem med fantastiska ungdomar. Där råkade jag ut för en våldshändelse som resulterade i arbetsrättslig process som pågick i 8 månader. Jag hade en del oväntat att skriva om. Det här betyder att #blogg100 kan komma att bli väldigt personlig. Hur jag än skriver och vad jag än skriver om så finns Framgångsbyråns ämnen och perspektiv med. Vilka är vi om vi väljer att inte visa sårbarhet? Om vi vill vara modiga är det sårbarhetens väg vi går. Här kan du ta del av blogginläggen från 2013.

  Vill du också anta utmaningen #blogg100?
  Gå in på Bisonblogg och läs om vägen till 2015´s omgång av utmaningen. Anmälan hittar du där.

  Finns det något du önskar läsa om? Veta mer om? Coaching, skillnader, likheter, metoder, vem ska man välja? NLP, ledarskap, personligt varumärke, nätverkande, framgång, mod… Lägg gärna en kommentar i något blogginlägg om det du önskar. Triggers, teman och nyckelord kommer behövas för att hålla inspirationen på topp.

  Ha en härlig lördag så ses vi, i 100 dagar, minst!

  Inger

  Inlägg taggade med ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *