• Modet att vara sårbar

  Ja så är det. Att vara sårbar är mod. Leva med sitt hjärta öppet, välja kärleken. Välja att lyssna på sin egen vilja, sina egna behov, stå upp för sin egen röst, sin vilja. Även när alla lämnar, ingen håller med dig, majoriteten tystnar, försvinner, går omvägar. 2012-05-20 13.16.08

  Med upplevelsen av övergivenhet valde jag att gå på Annelies workshop förra hösten. Jag hade stått med öppet hjärta i vinande snålblåst och kämpat för min sak i sju månader. Jag hade sjöar att ösa ur under vår heldag. I en ring med andra deltagare delades historier och upplevelser. Jag hade kunnat prata alla timmarna själv men motstod infallet. Att dela andras tankar och känslor är minst lika helande.

  Under en workshop med Anneli bjuds du många av hennes egna erfarenheter. Som den här, hämtad från den första dagen med Brené Brown.

  Det gick bra ända till morgonen då det var dags att ge sig iväg till utbildningen. Knäppt! Jag som hade väntat så länge på den här dagen, flera månader faktiskt. Och här stod jag nu, på tröskeln till konferenslokalen med en kropp som skrek åt mig: ”Vänd om Anneli, vänd om. Du kommer inte klara det här. Vad i hela friden har du gett dig in på? Är du komplett galen?”.

  Läs hela bloggen och erbjudandet om workshopen här.

  Inlägg taggade med ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *