• Lista på Sommarbloggarna 2014

  20130518-133629.jpg

  Sommarbloggarna 2014 – hela listan!

   

  Då har det äntligen blivit dags att presentera 2014 års Sommarbloggare!
  De har glidit in via mailen en efter en och alla så vansinnigt intressanta och med berättelser som berör på någon nivå, del, cell till hela härligheten.

  Om du missat någon sommarbloggare, klicka på deras namn så kommer du till deras respektive inlägg.

  Brita Hahne
  Struktur och ordning är Britas vardag. Hon har gjort business av det hon gillar och är bra på. Håll utkik efter något av Britas seminarier och webinarier eller bjud hem henne till ditt kaosigaste rum.

  Dorotea Pettersson
  Dorotea driver Dorro Coaching i Västra Frölunda. Jag vet att tid är en av de saker Dorotea anlitas för. Hon har ett nytt projekt på gång som handlar om fördelarna med att kliva upp 05.00 på morgonen. Låter som något att förstå.

  Eva Burman
  Min vansinnigt kunskapsöverfyllda kollega från mitt senaste projekt, UMA. Eva är inte bara coach sedan många år utan socionom, entreprenör och norrlänning. Positiv har fått ett ansikte.

  Tina Persson
  Är hälsoinspiratören från Värmland som nu bor i Luleå. En kvinna jag inte vet mer om än det jag kan läsa på hennes hemsida och facebook dito. Och jag gillar´t! Plockade ut ett par ord som ger en hint om vad ni får läsa i sommar. ”…gillar att snurra fart på folks tankar…” Tinas Tankar.

  Karin Holmberg
  Kloka och så oerhört vänliga och omtänksamma Karin. Östgöten som bor och verkar i Skåne. Karin pratar och berättar gärna om hur vår hjärna har det, hur den påverkas och mår av våra val i livet. Coach Lange heter företaget hennes.

  Christina Paulsson
  Chefens bästa vän. Det är vad Christina vill vara. Med verktyg, övertygelser, samtal och mycken kunskap om psykosocial arbetsmiljö skapar Christina goda företagsmiljöer. Hon är dynamisk, varm och en rackarns bra nätverkare.

  Mattias Leivinger
  Just nu är han extra het för sin nyutgivna roman, ”Freudland”s skull. De övriga dagarna är Mattias samtalsterapeut och en av de mer spännande samtalspartners jag träffat. En som vågar stretcha både tanke och lyssnande bortom sina egna värderingar och idéer.

  Linn Lindström
  Vi träffades på LUCK frukost, vi fikade frukost en annan gång och pratade om våra liv, Linn kom till Framgångsverket när hon var på gång att starta sitt företag, Digital heart, ”din digitala coach”. Och sen fikade vi igen. Linn har idéer, utmanar och utvecklar sig själv. Vad kommer hon att berätta om?

  Johanna Nilsson
  En underbar coachkollega som jag haft glädjen att träffa under mitt senaste coachprojekt. Här bubblar värme, idéer, klurigheter och så mycket klokskaper. Johanna är certifierad coach och projektledare, står inför nya avfarter i livets rondell. Johanna lever som hon lär. Länk till framtida bloggen kommer i hennes inlägg här i sommar.

  Liv Öström
  På en av Johanna Nilsson ordnad promenad med närvaro och utmaningar gick Liv vid min sida. Liv arbetar med ungdomar som med hennes hjälp finner det egna ansvaret och tilliten, Liv är coach och beteendevetare och vad jag har förstått så gör hon skillnad för de hon möter.  The adventure of Life är bloggen du kan möta henne i text.

  MarieLouise Falk
  kvinnan med ett CV långt som en 18-hålsbana. I mitt liv är hon den goda vännen, ledamoten som blev ordförande i ICF Sverige, PT och massören, djurvännen, golfliraren.. Mer få du veta här.

  Helene Colak
  Skånes bästa kontor för företagare ligger i Malmö. Sveriges bästa förresten. Finns inget ställe som Mindfloor! Finns ingen som Helene heller för den delen. Varm med en fantastisk humor gör att längtan till Skåne innehåller längtan till Helene.

  Jeanette Niemi
  Skrivpedagog och coach, författarcoach. En skrivarkurs förra sommaren med Jeanette som rorsman var obetalbart. Jag lärde mig massor. Coachverktygen användes med stor skicklighet och jag såg både mina och andras texter växa ikapp med författarna själva. Påhittig och kreativ är de mest självklara ord att beskriva´na med.

  Wolfie Myrvälder
  Under min roliga tid som utbildare av nya coacher träffade jag Wolfie. Ett lyssnande, en intuition och en påhittighet som få får uppleva i ett ordinärt coachsamtal. Resor både på insida och utsida. Wolfie lever numer sin dröm i USA, röda bergen. Det är hästar, hundar och fantastiska möten.

  Kerstin Ålander/Görasdotter
  Min goda vän genom affärsnätverkandet på BNI Diplomat är begravningsentreprenören som var det naturliga valet när min pappa gick bort för drygt två år sedan. Lika humoristisk som där och närvarande när den allvarliga stunden kommer. Kerstin är en kär och återkommande Sommarbloggare.

  Klara Härgestam
  Retorikkonsult Klara såg en delning av sommarbloggarna på twitter och hörde av sig till mig med frågan vad sommarbloggarna var och kunde hon vara med. Riktigt roligt att få till sig nya kloka människor den här vägen! Klart Klara ska skriva en Sommarblogg.

  2012-06-29 11.18.50

  Ja ni förstår att jag är full av glädje, iver och nyfikenhet! Här är sommarens läsning förgylld. De kan läsas på läsplatta, telefon eller i datorn. Eller varför inte skriva ut dem?
  Den första sommarbloggaren publiceras redan imorgon!

  Varmt välkomna!
  Inger

   

   

   

   

   

   

   

  Inlägg taggade med

6 svar

 1. Vilken härlig lista av sommarbloggare. Jag ser verkligen fram emot att läsa allas inlägg. Tack Inger för att jag får vara med!

 2. Liv skriver:

  Vad kul det ska bli att få läsa alla sommarbloggare, vilken underbar bukett du plockat ihop av spännande människor.
  Kramen från Liv

  • inger skriver:

   Visst är det gott Liv! Sköna personliga berättelser, det bästa som finns. Livet. Kram 🙂

 3. Di skriver:

  Härligt att läsa att två av dina somnarbloggare är 2 jag inspirerats av! Liv som kommit in i mitt liv genom bloggandet och Eva som jag delat många stunder med i skolan och om ödet inte kommit emellan hade vi gått flera år tillsammans i skolan! Tänk hur olika livet faller för oss och hur det flätas ihop när vi som minst anar det! Önskar dig en härlig sommar och tack för att du delar de härliga med oss!

  • inger skriver:

   Vad roligt med de kopplingarna till Sommarbloggarna Eva och Liv 🙂
   Jag tror du har mycket spännande läsning framför dig här i sommar.
   Välkommen å det varmaste, Inger

 4. […] Här hittar ni hela listan på 2014´s sommarbloggare, länk till respektive berättelse hittar du när du klickar på namnet. Under de närmaste veckorna kommer dessutom sommarbloggarna få nytt liv i form av Sommarpoddarna! Du kommer kunna gå in och ladda ner dina favoriter och lyssna till förträffliga berättelser samtidigt som du diskar, promenerar eller kör bil. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *