• Hårig armhåla

  Det finns feminister som är osäkra på om de är feminister bra nog. Varför? För att de rakar benen. Och sina armhålor. kamp

  Om modet svänger en dag och armhålor med naturlig hårväxt är högsta mode då kommer jag vara den som det skrattas åt i tv. Ja om jag skulle knalla runt ärmlös i en tv-inspelning det vill säga. Jag har nästan obefintlig hårväxt under armarna. En välsignelse kanske någon tycker men om vi vänder på idealen och det förväntade så skulle jag vara en tönt och inte kunna göra något åt det. Fast det skulle säkert lösas med tiden. Någon skulle uppfinna löshår till armhålor, eller något farligt implantat att operera in så jag fick ett näst intill naturligt hårsvall att visa upp.

  Att lurviga armhålor på kvinnor upprör någon eller ses som ett statement av någon annan gör mig mest trött.

  Jag eldade upp mig idag i ett samtal om Sotji och alla dessa idrottsmuppar som ser det de gör som något viktigt. Om de har den makt eller det inflytande som de tror sig ha eller människor ger dem, stanna då hemma. Delta inte i OS i ett så korrupt land som Ryssland. Bara läs de här få raderna från Amnesty.

  Kungen frotterade sig för några år sedan med Bruneis diktator, tror han sa att ”han har ju en kolossal närhet till folket”. Vi förväntar oss inte mer av Sveriges Kung. Han har en futtig omvärldskoll och påvisat detta gång på gång. Idrottsutövare är likt Kungen mest fokuserade på sin egen nästipp.

  Jag berättar gärna min åsikt, jag är gärna kontroversiell och jag avstår givetvis att se OS på tv, men det hade jag gjort ändå. Om jag kunde förändra världen via en hårig armhåla skulle jag göra det med. Men då min hårväxt är klen gör jag det jag kan.

  Fred vare med er!

  Inger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *