• Det kom ett oväntat paket

  bild 7

  I tisdags gick jag ner till postens utlämningsställe med en talong från Robertsfors. Väskan jag beställt, har den packats där? Almanackan från Adlibris, har den åkt via Robertsfors? Ja inte visste jag.

  Jag hade mina aningar…

  Väskan hade kommit, ett nytt modem Och,

  denna!

  bild 2

  bild 3

  bild 5bild 4

  Jag är överväldigad! Jag har sett hur Lisbeth fixat med några gamla pärmar hon köpt på loppis. Målat dem och joxat. Jag blev glad redan då, nyfiken och hoppades på att få se det färdiga resultatet. Inte anade jag att jag skulle få skåda den på mitt eget köksbord! bild 6

  Du kanske inte vet vem Lisbeth är? Det visste inte jag heller innan sommaren 2012. Lisbeth hade hittat min inbjudan till att vara Sommarbloggare på Framgångsbyrån och skickade ett, ”Jag vill gärna skriva” till mig. Lisbeth är och gör så mycket, hon föreläser och inspirerar andra inom livets många områden. Ta dig en stund att läsa hennes Sommarblogg från 2012, den berörde många med mig.

  Jag blir så överväldigad av den där extra tanken. ”Inger gillade det jag gjorde, var nyfiken på resultatet. Om jag skulle ta och skicka´na en egen. Då blir hon nog glad.”. Min tolkning av Lisbeths handling.

  Min inspiration, gör detsamma. Glad blir man!

  Trevlig helg & varmt tack till Dig Lisbeth!

  Inger

   

2 svar

 1. Lisbet skriver:

  Roligt att du tycker om den 🙂

 2. RockBabe skriver:

  Vilken underbart vacker pärm! Jag blir imponerad och inspirerad av människor som Lisbet. Människor som kan skapa så fina saker.

  Njut din kväll!

  You Rock!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *