• Rensa, rena, nollställ

  frulle

   

  Dags för detox. Det är gott och roligt. Anledningarna till att jag gör det är flera. Jag vill rena kroppen på insidan, städa upp lite. Jag behöver för tillfället struktur och ramverk då är det här en toppenövning. Det är en del att tänka på, mycket mixande och fixande.

  Idag har jag ätit en frukost med grönt te, stort glas vatten med örttillskott och en härlig grönsaksdrink. Till lunch blev det en maffig fruktsallad med havregurt, youghurt på havremjölk och lite solrosfrön. Nu sitter jag med en kopp väldoftande rooibos medan blixtar och dunder härjar utanför fönstret.

  Ska strax tillverka en müsli som finns i boken ovan, den har 13 ingredienser och är såååå goood! Ja i övrigt ska jag dricka en massa vatten idag, ett par frukt, bär och grönsaksdrinkar och en smarrig middag med zuccinipasta och tomatsås.

  Tänkte jag skulle ha en bild på mig, en före och efter…självförtroendet Och självkänslan darrade till och började ställa frågor om utseendet. Jösses att det aldrig ger sig! Men det gör det ju, för mitt kärleksfulla klarsynta jag vann snacket. 😉 Vi hörs!

  Inger

  före

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *