• Kroppen älskade Mat & meditation!

  Tack för en oväntad kväll!
  Min goda vän Linda bjöd in mig och några vänner till på en kväll i smakens, nuets och upplevelsens tecken. En kock som lagar vegetariskt, med namnet Adri hade landat i Sverige och nu stod han här i Linda och Olahs kök. Vi, gästerna, deltagarna, låg utslagna på altanen, vi hälsade och presenterade oss och sedan bar vi oss alla åt som om vi inte brukade göra annat tillsammans. Vad gör att alla till synes verkar så bekväma?

  bild (7)

  Kvällen är upplevd. Kvällens upplevelser bor inom mig. Adri sa saker om att fatta beslut med känslan. Han pratade om kroppen, att kroppen vet. Allt det landade mjuk och igenkännande i mig. Jag som har en kropp som larmar och gormar, kärleksfullt, just nu. Den är mig trogen och jag känner mig trygg i den. Brukar din kropp prata med dig? Förstår du vad den vill? Jag har varit usel på att lyssna. Eller förstå. Den har varit rätt tystlåten genom åren. Tror jag. Eller så har mitt intellekt varit så dominat att kroppen bara kastade in. Bör förtydligas att jag är frisk och stark, har alltid varit och det kan vara därför jag inte känt någon direkt koppling. Men nu är det min bundsförvant. Den som är mer sensibel än mitt intellekt. Den får mer utrymme idag och den tar hand om mig och jag om den.

  Vill du också uppleva mat med Adri? Du hittar hans facebooksida här  och hans hemsida, fylld med recept, här.

  Njut Din söndag!

  Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *