• Prokrastinerar & lider

   

  Jag har många gånger grunnat på det här med mitt prokrastinerande. Ja det betyder alltså att man skjuter upp saker. Det är ju ett så pampigt ord. Jag tänker inte gå in på mina vinster med detta beteende men just ikväll är jag rätt trött på´t. Trött på mig blir det ju då och det är väl ungefär det tråkigaste man kan vara. Trött på sig själv. Är man trött på någon annan kan man ju ursäkta sig och gå sin väg. Men mig. Jag. Jag är ju här ändå. Att vara arg och skälla på mig är inte heller något kul. Så jag gör som jag brukar. Jag frågar, jag resonerar och jag lyssnar. Det jag hör just idag är en svamlande om riktning, vägval, tidspress och mycket att göra. Känns som ursäkter så jag frågar vidare. Svaret blir att vi kommer inte så mycket längre ikväll utan vi tar och går och lägger oss samt tar nya tag imorgon. Då ringer kl.06 och en skön promenad och stretch inleder morgonen. Därpå blir det andra bullar!

  Lider gör jag denna helg. Av en rygg som inte heller går att lämna och gå ifrån.

  Lev väl & ställ bättre frågor!

  Inger

  Borde vara 24 av #blogg100

  Inlägg taggade med

2 svar

 1. Inger! Du är inte ensam om vare sig uppskjutandet (det där prokra….. du vet) eller att alltid ha sällskap av dig själv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *