• Dags för bokslut & mål 2013!

   

  18 december. Tiden flyger som vanligt när man har roligt. Jag har haft ett bra, skönt, fint, nytt, berikande och känslomässigt välfyllt år. Jag har haft en anställning hela 2012 vilket är första gången sedan 2007.

  Vad nytt har hänt i ditt liv? Har du gjort några lärdomar? Har du ändrat eller lagt till något? Bra eller dåligt för dig?

  Jag som har slutat tro på slumpen, turen och räkmackan har sedan 2007 gjort bokslut varje år. Jag menar inte det som är baserat på siffror och stålars, som Skatteverket så gärna vill se. Nej, jag menar det som handlar om mig. Jag bokar av några timmar i mellandagarna eller strax efter nyår, beroende på övrig planering, och sätter mig med min arbetsbok och ett par schyssta pennor. Kan rekommendera levande ljus, smutt musik och en rejäl kaffe också, men det är ju bara kosmetika som man väljer fritt ifrån. Sedan har jag rubriker, frågor jag ställer mig och besvarar. Vad har jag slutat med?  Vad behöver jag sluta med som jag gör idag? Vad är jag nöjd med? Vad behöver jag börja med, som jag inte gör idag?  Givetvis får du hela frågearsenalen av mig, här Bokslut 2012. Som slutkläm sätter du mål för 2013.

  Jag gillar den här idén. Den är kraftfull, positiv och håller mig på rätt spår. Det här året hade jag en rubrik över de mål jag hade för att uppnå rubrikens tema. ”Hälsans år 2012”. Det innebar bland annat ett halvår ihop med en personlig tränare. Jag tillbringade tre dagar i veckan med honom.Stort och nytt för mig, finns massor av lärdomar att dra av den erfarenheten. Och det är just sådant jag vill reflektera över under bokslutsarbetet.  2013 blir inte vetebullens år utan kommer fortsätta i samma anda men med fler uttalade delmål!

  Hoppas du känner dig inspirerad att prova själv. Vill du bolla något är det bara att du skriver en rad. För inspirationen och att komma i rätt mood vill jag ge dig en julklapp! Visualiseringsövning Tre situationer, klicka på länken så öppnar sig en ljudfil med en visualiseringsövning som tar dig in i framtiden.

  Njut julen på Ditt sätt, sätt Dina behov i främsta rummet (har du barn har du redan gjort just detta!) – ta på Dig kärleksglasögonen redan idag!

  Varma julkramar Inger

   

  Inlägg taggade med ,

4 svar

 1. Roligt att se att fler gör som jag! Julkramar i efterskott 🙂

 2. Mia skriver:

  Önskar dig ett Gott Slut och Ett Gott Nytt 2013 🙂
  Kramar

 3. […] år nya mål. Som jag tidigare skrev går även 2013 i hälsans tecken. När förra årets rubrik sattes hade jag ingen aning om vart […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *