• Dags att planera in bokslutet 2011


  Bokslut
  Ta dig tid och gör ett bokslut över det gångna året. Det är ett bra sätt att ta med dig de goda handlingarna och beteendena till kommande år, och lämna de sämre och mindre gynnsamma bakom dig. Nytt år, nya möjligheter!
  Utgå ifrån de angivna rubrikerna men fyll gärna på med egna som skapar reflektion hos just dig. Gör bokslut för två kategorier, karriär och privat/personligt. Du kan dela in spalter eller sätt p/k i anslutning till en mening. Jobba gärna i en skrivbok som du kan komma tillbaka till, vid nästa årsskifte men också för att stämma av hur du jobbar med dina uppsatta mål. Följ gärna upp med ett halvårsbokslut runt semestertid. Dessutom, nedskrivna och genomtänkta mål har en förmåga att bli förverkligade.

  ·         Vilka var mina mål för 2011?
  ·         Vad har jag fört in för något nytt i mitt liv?
  ·         Vad vill jag fortsätta med, behålla?
  ·         Vad har jag slutat med?
  ·         Vad behöver jag sluta med som jag gör idag?
  ·         Vad är jag nöjd med?
  ·         Vad behöver jag börja med som jag inte gör idag?
  ·         Vad behöver jag göra mer av?
  ·         Hur, ska jag göra det?
  ·         Vad behöver jag lägga till?
  ·         Mål för 2012
  ·         Vad vill jag belöna mig med?

  Jag önskar dig en givande stund med bokslutet och ett spännande 2012! 
  Inger

3 svar

 1. Bra utvärdering…denna ska jag göra!

  Må bäst!
  Vi hörs

  /Linda

 2. Anette Ryan skriver:

  Bra frågor att fundera kring. Ha det bra och sköt om dig.
  Grejerna i fönstret ser smarriga ut 😉
  Kram Anette

 3. Framgångsbyran skriver:

  Det här är en fin tradition!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *