• Idag är det Min dag!

   
  Jag älskar födelsedagar! Jag älskar att fira min dag och andras. Det är en speciell känsla, oavsett om jag vaknar själv, får frukost på sängen eller har en helt ledig dag med bara roliga saker inplanerade, den är så speciell som jag gör den. Idag vaknade jag mjukt, bryggde svart kaffe och satte mig ner vid datorn en stund. Laddar upp för en promenad med power. Vädret är smågrått med men det är varmt och vår, fåglarna kvittrar med vinterns uppdämda energi och doften av fuktig asfalt är en favorit i mitt doftkartotek. 
  Väl inne har jag ätit frukost med min bästa Ph, nu och kommande timmarna jobbar jag med planering inför seminarium på tisdag. Sedan ligger eftermiddagen och kvällen öppen för en promenad på Djurgården, ett glas champagne i vårsolen (det klarnar upp!) och en avrundande middag! Jag, jag firar inombords hela dagen, för det här är min dag!
  Jag har en födelsedagslåt, det här är min theme song idag!

  Som expert på livsnjutning tar jag den här dagens firande på största allvar och gör bara sånt jag gillar!
  Ta hand om er,
  Inger

3 svar

 1. Anonymous skriver:

  Massor av kram till Dig från Mig på Din dag !

  Hilsen Lo

 2. Framgångsbyran skriver:

  Tack Lo! 🙂 Det värmer fint.
  ses snart,
  Inger

 3. Classic Style skriver:

  Härlig dag du har haft, mysigt med promenad runt Djurgården..kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *