• Söndag – en dag för reflektion, vila och fira!

  Söndag och Framgångsveckan har nått sitt slut. Igår hade du möjlighet att vara mitt i din vision hela dagen, hur gick det? Själv anammade jag ett strukturerat sätt, köpte en stor ny tvättkorg och lagade en trerätters som blev succé! Mer på djupet handlade det om att jag njöt av dagen, jag accepterade att jag inte hann så mycket som jag hoppats. Undrar vad Linda Örtengren gjorde igår?

  Bilden fann jag hos korlingsord.se, en spännande blogg!


  Idag är en dag för reflektion, vila och fira! Ingen framgång utan firande. Idag ställer du dig frågan, Vad har jag gjort bra under veckan? Besvara endast frågan, vad har jag gjort bra! Fira det! Gör något idag som du njuter av, använd det som ditt firande. Vila på ditt sätt idag.


  Njut av dagen så ses vi imorgon för reflektion över dagen och veckan som gått. 

  Inger   

2 svar

 1. Marie T skriver:

  Tack för en trevlig framgångsvecka. Har genomfört alla övningar och bara det ger en anledning till att fira 😀

 2. Framgångsbyran skriver:

  Tack till Dig Marie! Bra att du firar dig idag. 🙂 Ha en fin söndag!
  Inger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *