• Jaga. Kämpa. Sträva.

  Vad säger de här orden Dig?
  Jag har de senaste åren bytt ut två dem, jaga och kämpa. Dem gav ingen inspiration utan mer en känsla av tyngd. Tänk vad jobbigt det är att kämpa hela tiden, va! Innebörden av sträva gillar jag ändå, som i Kundaliniyogan, du strävar med din kropp att nå till en viss punkt. Det bygger på ett mindset om att vara på väg mot ett mål. Det lockar och balanserar prestationen för mig. Det skapar tillit att jag når dit, så småningom.

  Jag kan tänka mig byta ut kontorets IKEA fåtöljerna mot två av den här sorten! Se ännu fler miljöer på www.designer-daily.com


  Vad vill jag då säga med detta?
  Jo att den senaste månaden har jag använt uttrycket, jag är på jakt efter… Och i detta fall är det ett nytt kontor jag jagar. Jag skulle också kunna säga att jag kämpar för att hitta rätt ställe innan mars. Inget av det här leder till någon inspiration. Det lurar bort mig ifrån tilliten till att jag kommer att hitta det jag söker, det som är bäst för Framgångsbyrån STHLM. Därför vill jag manifestera (det är väl ett riktigt pampigt ord?) att jag strävar efter att finna rätt plats till Framgångsbyrån och att detta kommer ske innan vårens första knoppar visar sig!

  • Vad behöver du manifestera eller affirmera idag?
  • Vad har du för ord du behöver byta ut för att inspireras att sträva vidare?

  Ser fram emot att presentera vår nya adress inom kort!

  Inger Eriksson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *